Bloggen är min privata blogg. Här tycker och tänker jag som privatperson.

Allt på bloggen är gratis och jag har inga annonser. Jag får aldrig betalt för mina ord och jag har inga samarbeten.

Jag berättar däremot gärna om mitt arbete och jag delar ofta med mig av information från jobbet.

Anna Hallén AB är mitt jobb. Det hittar du på hemsidan.

Där arbetar jag med kurser, utbildningar och föreläsningar inom kost och hälsa. Min kunskapsbas är näringsfysiologi, evolution och verkligheten. OM forskningen inte överensstämmer med verkligheten är det då verkligheten som är fel?

Vilken metod är basen hos Anna Hallén AB?
Ingen, och detta är mycket viktigt då vi alla är biokemiskt olika.

Vad är bra mat och vad är dålig mat? Ja, oftast är det samma svar på denna fråga som på: Hur långt är ett snöre? De flesta svaren är individuella. Motfrågorna blir; För vem? När? Och varför? Däremot är alla våra råd alltid fria från gluten, spannmål, margarinet och sojaprodukter. Vi fokuserar på hälsa, homeostas (kroppens balans) och enkelhet. ”Back to basic” och ”Lagom” är två förutsättningar för hälsa.

Vad är då hälsa? Många företag arbetar med hälsa och ändå är det många som fortfarande mår dåligt. Hälsa är att må sitt bästa och med artegen kost, tillhörighet, rörelse och återhämtning går det att uppnå en god hälsa. Det är viktigt att fokusera på helheten och inte tro att facit ligger på tallriken. Du bör också uppleva en stark förbättrad hälsa redan efter 4-8 veckor efter en förändring. Anna Hallén AB arbetar med att normalisera kroppens balans, inte med att bota eller kompensera. Anna Hallén AB arbetar med orsaken och inte med symtom. Låter det för bra?

Egentligen är det ganska enkelt. Tanka kroppen med fel bensin under för lång tid och kroppen kommer att säga ifrån. Normalisera och balansera tillbaka kroppen i sitt naturliga läge och biverkningarna från tidigare år försvinner.

Vad är hälsa för oss? Vad bör du förvänta dig av denna kunskap? En natts sömn som skapar en pigg dag, en mage som fungerar som den ska var dag, ingen eller minskad värk, en stabil vikt på en nivå där du trivs och en energi som gör att du orkar de roliga sakerna som finns i livet.

Varmt välkommen till min blogg; Anna Hallén och hoppas också att få välkomna dig till Anna Hallén AB.

Bloggen är jag och min privata uppfattning. Allt är min åsikt som jag delar gratis, Allt som sägs här ansvarar jag som privatperson för,

Anna Hallén AB är min underbara arbetsplats som erbjuder utbildningar och hälsoresor. Allt som sägs här ansvarar företaget för.

Samma grund men helt skilda åt.

Välkommen!