Sitter och fyller i min favoritbok ”List your – Alla I hope to do list-bok”

En av sidorna är: List ideas you want to see invented.

Är bara tvungen att dela med mig. (Med risk för att avslöja mig som ganska så knasig)

1 Ett fungerande bantningspiller i form av varma nybakta kanelbullar. Jag skulle vara såååå smal och snygg.

Lose Weight Woman

2 En underverkskräm som verkligen tog bort celluliter. Feta låt är okey, men måste de ha alla dessa gropar? Vad ska jag ha dem till? Går ju inte att lägga saker i dom. Och inte fungerar de som groparna i en golfboll och ger mig mer fart i livet…

3 En ”transportör” (du vet en sån som fanns i Star Trek ”Scotty, beem me up!”) så jag jag kan resa snabbare, billigare och oftare.

4 Sen en sak som redan ÄR uppfunnen. Nu hoppas jag bara på att den fungerar. Den infraröda bastun!! Står överst på min önskelista och OM jag är lurad, ja då får jag 30 minuers påtvingad vila var dag. Inte illa bara det.

Vad skulle du vilja var uppfunnet?