FLM för lymfan

Frukost
Antingen bara melon i alla former eller Vilka andra frukter du vill (ät inte för lite)

+ ACV
1 dl kallt vatten 2 msk ekologisk äppelcidervinäger med ”mother”
1 pressad lime/citron
1 nypa himalayasalt
Blanda!
Fyll på glaset med 1 dl hett vatten – drick!

Lunch
Fyll halva tallriken med råkort Andra halvan med grönsaker Sås på mosad avokade eller dressing på olivolja Strö över nötter eller frön Gärna groddar av valfri sort Liten bit fisk eller fågel

Middag Handmodellen. Dock mejerifritt!

Tillskott: Supersalt Zink Magnesium(bis)glycinat Selen Omega 3 – gärna dubbel dos

Tillägg för dig som inte kan eller vill äta frukt:

“Jag har fått igång mitt lymfsystem, gått ned 40 kg på 3 år, och läkt från ME o fibromyalgi helt utan frukt som jag bara blivit försämrad av.

Jag har istället ätit 2 liter grönsaker och bär om dagen. En mix av 1/3 gröna bladgrönsaker, 1/3 färgfulla grönsaker och bär samt 1/3 svavelrika grönsaker. På det viset har jag maximerat mitt näringsintag, balanserat mitt blodsocker (och inte gött min svamp) samt stöttat min avgiftning och byggt upp min tarmflora. Det jag inte ätit av har varit grönsaker med mycket stärkelse så som tex potatis, majs, jordärtskocks o palsternacka men morötter, rödbetor, rotselleri och kålrot tex har fungerat bra. Jag har heller inte ätit av baljväxter eller nattskatteväxter (tomat, paprika, chili, potatis, aubergine, gojibär, peppar).”

Stort Tack för tips från Lena Ahlinder.