HÄLSOINSPIRATÖR

Vill du lära dig mer för egen del? Kunna inspirera andra med praktiska lösningar med en vetenskaplig grund? Som hälsoinspiratör får du kunskapen att må ditt allra bästa och kunna delge vänner och kollegor med tips och råd som verkligen fungerar.
Önskar du arbeta med denna kunskap rekommenderar vi Lic. Livsstilskonsult.

– ger kunskapen som skapar verklig skillnad –
Hälsoinspiratören har en viktig roll i att inspirera och motivera till en bättre livsstil. Traditionella utbildningar riktar ofta in sig på hur inspiratören administrativt och organisatoriskt ska se på sin uppgift. Vi har valt en annan väg, den praktiska. Vi vill att hälsoinspiratör ska vara en titel med kraft, där du har verktyg för att ge dina vänner och kollegor praktiska råd som fungerar. Inspiratören ska efter utbildningen, utan att vara rädd för att göra fel, kunna ge direkta praktiska råd och tips i frågor om kost, stress och rörelse/motion. En utbildning som skapar möjlighet till att må sitt allra bästa.

Hela syftet med utbildningen är att…
Med kunskap baserad på vetenskap – inspirera med praktiska tips som verkligen gör skillnad.

Kursupplägg (8 halvdagar):

Dag 1 – 2 Näringsfysiologins grunder samt basen gällande sköldkörtel & binjurar

Dag 3 – 4 Praktiska lösningar

MAGE – immunsystem och problemmage. VIKT – viktminskning och bantningsmetoder. VÄRK – värk i alla former. STRESS – stress och mekanisk stresshantering. Kost som påverkar våra stresshormoner.

Pris:
4900 kr exkl. moms per deltagare.

Utbildningen är ett webbinarium. Du genomför den var du vill. Du behöver en vanlig dator, platta eller mobil men en stabil nätuppkoppling. (Är din nätuppkoplling dålig, långsam eller svajig så tappar du kontakt och måste logga in på nytt. Är den för svag så hackar tal och bild)

För mer information om datum och tid samt för bokning kontakta:
Anna Hallén – anna@annahallen.se