Ler stort. Ja, jag vet att vi ibland blir lite halleluja. Men tänk att prova en massa saker år efter år och sen så fungerar något helt plötsligt. Och det fungerar med strålande resultat. Och det är helt naturligt. Och det finns i alla affärer. Och det har inga biverkningar. Då blir det lätt lite hallelujaeffekt.

Jag kunder helt plötsligt äta mig ner i vikt och lyckas och hålla vikten (nu i snart 11 år).
Många blir värkfria eller i alla fall mycket bättre.
Många (Läs: nästan alla) blir av med sin diabetes typ 2, eller i värsta fall bara mycket friskare.
Många, väldigt många, blir av med sina magproblem. Även svårare inflammatoriska tarmsjukdomar imponerar.
Och det som värmer mitt hjärta mest – Våra älskade skitungar, Energibarnen, får en chans till bättre kommunikation, längre koncentration, mindre aggressivitet, bättre motorik, längre impulskontroll och högre IQ. Halleluja. Skratt.

Jag får många underbara mail. Detta är bara ett av många. Jag blir så varm i hjärtat när jag läser rader som dessa.

”Brinner lite extra för energi barn. Har ett eget knippe energi hemma som vi med hjälp av dina råd fått en trivsammare vardag med. Hjälp vilken skillnad!!! Du har räddat oss!!! Tack å kram ( en troligtvis autistisk pojke som lärt sig mer det sista halvåret än vad han gjort under hela ditt liv tidigare)”

Vad har då skapat denna fantastiska och underbara förändring? Helt vanlig mat och fantastiska modiga föräldrar. LCHF kost med lite extra kunskap om neuropsykiatriska funktionshinder (Ex ADHD och autism)

Vill du prova? Nyfiken? Börja med boken ENERGIBARN – och sen kommer snart LCHF för familjen (Tillägg: den är nu slutsåld).

LCHF för kvinnor finns fortfarande kvar.