Att läsa andra ämnen ger nya insikter.

Just nu läser jag juridik. Vi har tittat på glidande logik, inkorrekta samband och ”cirklar”.

Tänk om juridikens rakhet gällde forskningen och sen även journalisterna som ska redovisa forskningen för oss dödliga. Vad bra det hade varit och så många rena lögner som hade sållats bort.

Juridikens logik kontra veckans vaccinsforskningsresultat i Danmark gällande autism:

Det finns 2 påståenden.
1. vaccin ger autism
2. vaccin ger inte autism

Den danska forskningen har nu använt glidande logik för att bevisa punkt 2.

I jämförelse med de som har vaccinerats för mässlingen och de som inte har vaccinerats för mässlingen så finns ingen skillnad i autism.

Därför ger inte vacciner autism.

Så många fel där! Nej, det finns inget bevis för att det skulle ge autism. Men det finns inte heller något bevis för motsatsen.

Hade detta varit ett påstående i en domstol hade de skrattat ut den stackaren som levererade ett så extremt dåligt underbyggt påstående.

1 Det är inte mässlingsvaccin som påverkar autism – det är troligtvis gifterna och metallerna i vilket vaccin som helst, som triggar inflammationen som skapar droppen som får bägaren att rinna över. Så ett grundläggande faktafel är grunden.

2 De jämförde de som är vaccinerade med mässlingvaccin med de som inte är vaccinerade med mässlingsvaccin – de jämförde inte med ickevaccinerade! Och där föll ju hela forskningen platt.

3 Vem står bakom denna forskning? Jasså är det jäv. Ja då föll forskningen som ”bevismaterial” helt.

Så vad är kvar? Inget. Jösses vad pinsamt.

Så påstående nummer 2 är alltså fortfarande helt obevisat!
(2. vaccin ger inte autism)

Hur är det då mad påstående nummer ett?
(1. vaccin ger autism)

1 Hade vaccin gett autism så hade alla haft autism. Så svar nej.

2 Är det delaktigt i processen? Ja, vissa hävdar att det är så och då ofta med grunden att inflammation i hjärnan är ett av problemen vid autism. Men här har forskningen satt ett definitivt stopp då man inte får eller kan forska på cocktaileffekter i dagens regler för forskning. Så detta svar kanske vi aldrig får.

Men det är absolut INTE bevisat att vaccin inte påverkar autism. Lika lite som det är bevisat att det gör det.

Min hypotes:
Självklart påverkas vår kropp av att spruta främmande gifter, äggviteämnen och metaller rakt in i vår blodbana. Tveklöst. Här finns inga tvivel för min del.

Jag är inte främmande för tanken att vacciner kan påverka autism. Jag är däremot helt säker på att det skadar på en massa olika sätt men kommer nog aldrig kunna bevisa vilka skador.

De som ligger närmast att gissa på är inflammatoriska sjukdomar, autoimmuna sjukdomar och förgiftningsproblem som i sin tur överbelastar levern med allt det innebär.