Det är alltid viktigt att kolla upp så du inte har någon sjukdom. Mina rader är för dig som mår allt annat än bra men där sjukvården inte hittar något fel.

Du är trött, energilös, magen fungerar inte, värk utan anledning men när du kollar upp dig så får du till svar att det inte är något fel. Det är till dig jag skriver om Gnisselzonen.

Gnisselzonen är funktionella störningar, alltså när dina funktioner är störda utan mätbar sjukdom. En lång tid av obalans i kroppen skapar detta.

Funktionella störningar är minst lika allvarliga som sjukdomar men du får ingen hjälp hos sjukvården då de inte hittar något att hjälpa dig med.

Just nu är jag ”inlåst” på ”lås-in-mig”-veckan. Vi är 12 tjejer som börjar dagarna med morgonpromenad, föreläsning och sen frunch. Ledig eftermiddag för att sen ha pilates/zumba och en god LCHF-middag avslutar dagen. Idag passade vi även på att i snöstormen bada vedeldad badtunna. En vecka med 16:8 och återhämtning som grund. Det gör att bloggen blir lite haltande. Jag är snart tillbaka med full kraft. Lovar!

På Instagram är det lite bättre tempo. Jag heter annahallensinsta
Ta hand om dig!