Skratt. Nja, oftast är det nog att jag skriver snabbare än mina fingrar kan hantera. Inget jag är stolt över och jag jobbar på det. Lovar! Mina tankar far fram så snabbt att fingrarna inte hinner med, och ska hjärnan vänta in fingrarna så tappar jag ju tråden.

Men jag fick något kul i mailen…  

Mnänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Hägtfit va? Och
jag som altild ttort……att svata rtät viart vitgkit!.

Så jag hoppas att trots en och annan bokstav på fel plats… att du förstår vad jag skriver. 🙂

PS! Nu är jag hemma från semestern igen, faktiskt ganska så hungrig. Det serverades en bröd och kakfrukost var dag och när jag tog bort pommesen från tallriken så blev det inte mycket kvar. Min räddning blev ost.