Gällande måltidsersättningar, shaker, pulver mm-företagen såsom FitLine och Forever Living. Jag får ofta kommentaren och försvaret: ”Jag använder inte deras hudvårdsprodukter.” och sen en radanga om varför pulver/drycker är så fantastiska.
 
Varför använder de inte hudvårdsprodukterna? Jätteintressant.
 
Med alla deras forskare och med deras seriösa kunskap och trovärdighet borde väl alla använda även hudvårdsprodukterna. Eller?
 
Det är för mig helt ologiskt och orimligt att de skulle vara bra och tala sanning gällande kostersättning men sen vara helt oseriösa och blanda i farligheter såsom PEG och parabener i sina hudvårdsprodukter.
 
Antingen är deras forskare duktiga och seriösa eller så är de inte. Eller har de anställt det duktiga gänget för allt som ska ätas och låtit de dåliga blanda hudkrämer?
 
Eller har jag otur när jag tänker nu?