Plats: Livsstilsgården, Farhultsvägen 377, Norra Häljaröd. Mellan Ängelholm och Höganäs.

Pris per endagskurs: 2150 kr ink moms för privatperson. (för företagare tillkommer 25% moms)

Tid: Alla dagar är mellan 9-16.

Bindande anmälan: anna @ annahallen.se  (utan mellanslag)

Hormoner, torsdag 12 oktober
Vi går igenom DHEA, testosteron, progesteron, östrogen pch kortisol. Sätter ihop kunskapen i  OAT-axeln. Östrogen som ”chefshormon”. Skillnaden på bioidentisk progesteron och gestagen.

En dag med både djup och bredd, men som inte kräver förkunskaper.

Signalsubstanser, fredag 13 oktober
Vi tittar på serotonin, dopamin, GABA, glutamat, acetylkolin, oxytocin, adrenalin och melatonin.Hur påverkar de oss? Vad händer om de är i obalans? Vilken kost påverkar? Var bor din hjärna bäst?

En dag med både djup och bredd, men som inte kräver förkunskaper annat än ett brinnande intresse.

Tarm & Bajs, lördag 14 oktober
En dag där vi besöker tjocktarmen, tittar på bakterier och även hinner med en avstickare till levern. Vad kan störa dina bästa vänner bakterierna? Hur kan stötta och hjälpa? Vad behöver levern för att må bra? Vad är bajs? Och vad berättar bajsen för oss om vår hälsa?En dag med både djup och bredd, men som inte kräver förkunskaper.

En dag med både djup och bredd, men som inte kräver förkunskaper annat än ett brinnande intresse.

Energibarn, söndag 15 oktober
Energibarn – Unikt kreativa hjärnor med myror i brallan. Vad är NPF? Vilka är styrkorna/svagheterna? Hur kan vi skapa möjligheter? Hur påverkar kosten?Vilka signalsubstanser påverkar?

En dag med både djup och bredd, men som inte kräver förkunskaper annat än ett brinnande intresse. Du har dock en stor fördel om du läst boken ”Energibarn 2.0 – unikt kreativa hjärnor och myror i brallan”.  Även dagen i signalsubstanser kan ge en bra förståelsegrund, men är inget krav.

Vill du läsa dig mer? Köp BOKEN Energibarn 2.0

Gnisselzonen,  onsdag 15 november
Allt hänger ihop och allt påverkar varandra. Dags att knyta ihop säcken. Du mår dåligt och ”inget fungerar” men sjukvården hittar inget fel på dig. Gnisselzonen är ett annat namn för funktionella störningar.  Dagen fokusera på att förstå varför energin och kreativiteten är slut. Varför tröttheten tar över livet och det viktigaste – vad vi kan göra åt det.

En dag med både djup och bredd. Vi kräver inga förkunskaper med rekommenderar varmt att du först går Hormoner och Signalsubstanser, om du inte redan har den grundkunskapen.

Anmäl dig idag!
Begränsat antal platser. Först till kvarn.