Godmorgon!

Hade lyxen av att vakna för tidigt i morse. Gick upp och la mig 45 min i andulleringsmadrassen (somnade om samtidigt som jag fick behandling – lyx) Hade satt klockan för jag vet att madrassen även är avslappning.

Smet sen in 20 min i IR-bastun (gillar inte den lika mycket då jag inte är förtjust i värme)

Nu konstaterar jag att jag även hinner med en morgonpromenad innan jobbet börjar. Rena rama lyxen.

Jag har även börjat med grönsaksfrukost. Vågar inte frukt då jag är sockerknäpp och var prediabetes för 25 år sen. Så bas på 2 avokado (behöver fett för att känna mig nöjd) 1 litet svenskt äpple för pektinet och grönsaker om jag vill ha mer.

Har köpt 2 snygga tillbringare (ej plast) som tar 1,5 liter var. Och kan stå framme. En vid vattenkokaren och en vid vasken. Min kropp ber mer om varmt vatten – inte rumstempererat (som jag alltid druckit innan)

Så nu väljer jag kryddteer. (Gillar inte vanligt te och gör bara sånt jag gillar – annars håller aldrig min livsstilsförändring)

Köpt nya bambu-strumpor så jag slipper bommul på fötterna,  3 för 99kr på Åhléns. Och de är UTAN resår på vristen men sitter kanon 

All-in är tyvärr det min hjärna gillar bäst. Känn efter vaf som passar dig bäst! Det finns inte rätt eller fel.

Bara du hittar den väg som får dig att fortsätta även efter nyhetens behag är över ❤️

Nu promenad i kylan. På med skidbyxorna (som sitter tight)