Jag är så imponerad över virusets intelligens. Det smittar inte när du äter eller dricker. Hm, undra om tuggummi också skyddar?

Är du 14 eller yngre så kan det inte komma in i kroppen. Men så snart du fyller 15 så öppnas ingången. På Systemet dör viruset vid ingången. Kanske spritångorna? Men i skolan är det aktivt igen. Fast bara ibland. Och då öppnas 14-åringar men de är stängda på flyget.

Det fastnar på pengar men inte på mobiler. Och när du pratar i mobilen behöver du inget munskydd. Hm, är det strålningen som är virusdödande? I affären är det fullt av virus på alla varor och du behöver handskar men mirakulöst kvävs viruset i påsen på hemvägen och du kan lugnt packa in allt i skafferiet.

Masken i sig är också intelligent. Den verkar vara självrengörande. Det är tur. Så inget fastnar när vi tar på och av eller stoppar den i väskan eller fickan. Så skönt med ett intelligent virus och självrengörande ansiktsmasker.

Det intelligenta viruset fortsätter att imponera.

Corona har en specialité. Det kan utrota influensavirus så i år slipper vi flunsan.

Den lilla rackaren är tyvärr hälsosam så alla salladsbarer tvingas stänga men vi kan ju alltid köpa lösgodis för det är virusfritt och stärkande för immunförsvaret.

Om du noga planerar ditt besök på Gallerian så låter viruset dig vara enligt Stefan Löfvens pressekreterare.

I Nederländerna fick man över jul bjuda hem 3 personer i stället för 2 för viruset firar också jul och hoppar därför inte på den tredje.

Viruset smittar inte i affärer eller om du sitter ner. Så sitt gärna i affärer.

Viruset är ett kvälls- och nattvirus men ledig på eftermiddag och tidig kväll så det är okey att dricka sig full redan vid 17-tiden för 20:00 släpps virusäcklet ut i lokalerna.

Ansiktsmask funkar inte mot virus så därför ska vi alla använda en sån så vi tillsammans visar att lögnen faktiskt är sann. För om vi inte spelar med i teatern så kan ju någon råka ropa att kejsaren ÄR naken

Viruset är inaktivt vid fikabord på arbetstid så samtalet om att det är bra att julfesten för samma gäng är ansvarsfullt inställt är ju helt logisk. För just vid samma bord med samma gäng så kommer det aggressiva viruset för att äta julmat. ”Ja, och så ska man ju ta dig hit och hem” 😂 Det intelligenta viruset vet om du ska till jobbet eller bara ha kul. En riktig liten luring!

Vi får bara ha fest för 8 personer men får vara flera tusen på Ullared, kan vi inte ha festen där?

Gott Nytt År
Och ja, kejsaren ÄR naken.

(Du får både dela, kopiera, stjäla och låna 😂)