Dagens tacksamheten 

1 Jag är så glad att jag inte behöver spanskan till något speciellt, eller är beroende av betyget. Jag gör mitt bästa men måste erkänna, jag är usel på att lära in språk. Ha ha ha.

2 Jag är i samma andetag så lycklig för att jag bodde i USA i 2 år som ung så min engelska sitter. Och att jag valda (när jag förstod språket) att läsa mer engelska hemma efter. Jag gjorde några smarta saker som ung. Ha ha ha.

3 Jag är så glad att jag har använt denna resa för att vidga min komfortzon. Den är oändligt mycket större nu än för bara 4 veckor sen. Det går att lära ”gamla hundar sitta”. personlig utveckling kan nog ske tills vi dör – om vi tillåter det.

4 Jag är så tacksam över min kreativa hjärna som alltid lever sitt eget liv och alltid utanför ramarna. Många tårar och stor förtvivlan under skoltiden – men idag värt varenda tår. Lika spännande för mig som för er att se vad den hittar på.

5 Jag är så tacksam för att jag förstått att jag inte ska passa in i ramen. Att jag har slutat försöka och slutat kämpa. Jag är glad att jag har accepterat att jag inte kan genomföra det omöjliga. Min dröm är nu att få alla att bara vara sig själva. (Naturligtvis med empati och viss smidighet. Mitt jag får inte vara på andras bekostnad.)

6 Jag är så glad för att det bara är i dag av alla dagar som ösregnet är på morgonen. Fast en liten önskan om att solen ska dyka upp har jag 

7 Jag är så glad över uppfinningen 1 Paraply 2 Torktumlare 3 Tåpetare (Ja ni vet sånna skor man petar in tårna i. Det finns en grej mellan stortå och nästa tån. För de kan inte bli blöta!)

8 Jag är så glad att apan jag träffade på en halvmeters avstånd inte hoppade upp på mig, trots att han tog sats flera gånger. (Japp, jag backade lite elegant var gång)

9 Jag är så glad för att jag fick se en apa på en halv meters avstånd. har alltid varit barnsligt förtjust i apor. Tror precis jag fick en ny idé till min Bucketlist. jag vill nog jobba som volontär på nåt apställe någonstans i världen… ja det vill jag 

10 Jag är så glad att jag ger mig i väg på mina upptäckspromenader fast ingen vill följa med. Att jag inte bara stannar… och missar. Såg en massa spännande (som aporna) medan alla andra vaktade solen på stranden. Deras bruna färg är borta om någon månad. Mitt minne stannar för alltid 

11 Jag är evinnerligt glad att du finns. Det är en underbar känsla att ha någon att berätta allt för. Jobbigt att uppleva och sen bara ha det själv, inom sig. Du ger mig oändligt mycket mer än du kanske förstår. Sug åt dig! Tack för att du finns och ger mig energi. Att uppleva sig ensam är nog det mest stressande och energikrävande som finns. Du gör att den känslan inte finns trots att jag sitter själv på andra sidan jordklotet.

Tillsammans är ett underbart ord. <3