En kylande lotion perfekt för dig som är aktiv. Den mjukar upp och kyler ner muskler efter träning, ökar blodflödet och minimerar träningsvärk, vilket gör att du känner dig smidig och fräsch. Den innehåller lugnande örter och eterisk olja med pepparmint för en intensiv, uppfriskande känsla. Toppen att använda efter ett intensivt träningspass för att förhindra träningsvärk då den är toppen för muskelåterhämtning. Kan användas tillsammans med Shark Cream för ökad smärtlindring vid muskelspänning.

Användning:
Applicera på kroppen efter träning.

Naturens fantastiska egenskaper:

  • Thyme (Thymus praecox) – Bakteriedödande, bra för svullna leder och värkande muskler. Ökar blodflödet.
  • White willow (Salix alba) – Innehåller salicylföreningar, vilket är både smärtstillande och bakteriedödande. Denna ört används i preparat för hudsår och brännsår. Örten har en helande effekt.
  • Juniper (Juniper communis)– Antibakteriell, effektiv på psoriasis och eksem. Även bra på att lindra reumatisk och artistisk smärta, för att behandla sår och som en tonic.
  • Angelica (Angelica archangelica) – Löser upp spänningar, ökar blodflödet, har värmade effekt.
  • Yarrow (Achillea millefonium) – Kan behandla sår omedelbart och hjälper att kyla ner kroppen. Väldigt helande för eksem och allergihudproblem.

TILLBAKA TILL AQUANATUR