Nytt härligt recept som dök upp i min mail. Tack Christina!
Vad gör man när man får blomkålsmos kvar eller vanlig kokt blomkål? Att värma den dagen efter är ju sisådär. Här kommer en smart receptidé:
100 g ca. kokt blomkål eller blomkålsmos
1 ägg
1 msk Fiberhusk
Blanda ihop eller kör med stavmixer, blanda i 50-100 g riven smakrik ost. Stek platta blomkålsklickar i smör och vänd när den är gyllengul.
Fantastiskt gott till grillad korv eller grillat kött.
4 svar
Hej! Här kommer ett recept till som jag använder till kokt blomkål istället för potatis:
3 dl gräddfil
0,5-1 dl majonäs
1-2 tsk dijonsenap
½ pkt fetaost
½ rödlök
½ purjolök
salt & peppar
Smakar helt underbart till en god grillad köttbit…
Tack! Får jag lägga ut det som ett inlägg? Låter kanongott.
Javisst, inga problem.