Luc Montagnier är en fransk forskare vid Institut Pasteur som vann 2008 års Nobelpris i fysiologi eller medicin för deras upptäckt av HIV-viruset som orsakar aids.
 
Han var respekterad och högt aktad. Valde att forska på vatten.
 
”Ja han har varit enastående men nu börjar han nog bli gammal och förvirrad” (Kollegor som sammanfattar idag)
 
 
Peter C Gøtzsche är specialistläkare inom medicin och professor i klinisk försöksdesign och analys vid Köpenhamns universitet. Även en av grundarna av Cochrane. Blivit publicerad över 50 gånger i världens mest välrenommerade vetenskapliga tidningar. Citerad över 10 000 gånger.
 
”Nu har han bytt sin skolning i evidensanalys mot populär polemik” och så fick han sparken.
 
Jag får ofta frågan om jag har några erkända forskare och professorer som säger som jag. Naturligtvis! Jag har inte hittar på detta själv – jag bara förmedlar på vardagssvenska och har en enastående förmåga att komma ihåg och att bygga system.
 
MEN så snart dessa forskare och professorer, ja även Nobelpristagare, avslöjar industrins fuskforskning eller outforskade hål så utesluts de och förringas eller förnedras.
 
Viss är det intressant? Och både skrämmande och sorgligt?
 
Hur ska vi någonsin må bra om vi fortsätter på fel väg?
 
Du vet väl att tredje dödsorsaken i västvärlden (efter hjärtsjukdomar och cancer) är mediciner? Och ändå vill de öka dessa? Hur tänkte de då?
 
Ovan rader är fakta. Får jag lägga till lite egna funderingar så undrar jag hur många av de som har hjärta och cancer som dödsorsak egentligen dog av medicin, strålning & cellgifter?
 
(Nej! Jag har ingenstans skrivit hur du ska välja eller borde valt. Du styr dina val ♥️ Dessa rader handlar om något helt annat. Läs om ifall du fick en ingivelse av att du behöver försvara dig och dina val. Läs om! 🙏🏼)