Jag fick precis ett reklamblad i brevlådan. Varför kämpar jag så hårt med att förmedla mitt hälsobudskap? I reklamblandet fanns ju alla lösningar. Och snabbt går det.

Det fanns:
Sötsugsminskaren – Ja, tack två sådana.
Viktkontrolleraren – En sån också.
Lusthöjare – Ja, det tackar jag inte nej till.
Maglugnare – Nja, min mage är toppen så nej tack.
Viktminskaren – Oj, är det så enklet?
Uppiggaren – Vet inte om jag behöver bli så mycket piggare, men jag kanske kan öka tempot ytterliga lite…
Träningsåterhämtaren – Låter bra. Två sådana tack.
Utrensaren – Vad ska jag med den till. Det som ska ut kommer väl förr eller senare den vägen, eller?
Kärlskyddare – Ja tack, och för första gången i inlägget så menar jag det. (Omega 3)
Måttminskare – Perfekt!

I reklambladet fanns också en Hälsorådgivare. Som rekommenderade alla dessa piller…. Det bästa pillret/pulvret tror jag är utrensningspillret. Jo för hon skriver att om du äter ohälsosammat och dricker för mycket vin så kan du sen detoxa dig och så är allt bra igen. (Nja, hon skriver inte riktigt så, men det låter så i mina öron)

Det är lite som avlatsbreven. Synda och sen kan du köpa dig fri.

Vad skulle då det här kalaset kosta mig? 1985 kronor, men då kan jag bara köpa en av var. OM allt detta fungerar, varför är inte alla människor smala, pigga och ständigt kärlekstörstande på sin partner?

Kan det vara som med avlatsbreven?  Att det inte riktigt fungerar men någon tjänar en hiskeligt massa pengar på männsikors vilja, dröm och längtan?