Det finns ett stort problem. Det behövs inte EN faktor för att skapa cancer, ME, autism eller vilket exempel vi nu vill belysa.
 
Det krävs fler.
 
Vilket betyder att då forskning är så smart att man bara får forska på en sak i taget så blir alla ”pusselbitar” godkända som ofarliga.
 
Men NÄR en pusselbit faktiskt i några studier kan kopplas, ja då kan du vara ganska så bergsäker på att det verkligen är sant. För ALLA (med pengar och intresse) gör allt för att det inte ska gå att se dessa samband.
 
Klart man inte får autism av vaccin för då hade alla varit autistiska. Men det verkar oerhört tydligt att om du har en känslighet (av flera anledningar) så kan kemikalie-coctailen i vaccinet vara droppen som får bägaren att rinna över.
 
Ja, vi behöver även lägga kraft på varför dessa barn redan hade en överfull bägare… Och jag håller med – vi kan inte ge sista droppen hela skulden. Men den bör få bära sin del och sitt ansvar.
 
Klart man inte får cancer av hudlotion, en godisbit, lite pommes och oro över att inte duga. Men dessa sammantaget tillsammans med allt immunsystemsänkande som vi med mediciner hittar på – ja, då är vi nog nära sanningen.
 
Och nu finns det studier som visar på sambandet mellan ME och vacciner. Specifikt svininfluensavaccinet. Men troligtvis bara för att det är det som fått mest uppmärksamhet. Det finns studier som VISAR på samband!
 

Vad händer nu?

 
En massa nyfikenhet så detta inte utvecklas till en epidemi? (Som det redan gjort på barn och ungdomar i Norge)
 
Eller en massa försvar och den så framgångsrika tekniken – att skapa tvivel och ifrågasätta studierna?
 
För vi kan absolut inte ta bort något förrän vi med 100% säkerhet vet att man verkligen blir extremt sjuk och får livet förstört. Och det måste vara många som drabbas, dör eller tar livet av sig innan nyfikenheten vaknar. För annars kan det inte vara sant.
 
Att vara sjuk i mässlingen är tufft och gör ont. Febern är hög. Jag och hela min generation vet, för de flesta av oss har provat. Det är ingen dödlig sjukdom. Det var en klassisk barnsjukdom. Och efter dessa veckor var immunsystemet starkare och vi friska.
 
Ja, kanske någon multisjuk dog. Jag kan inte siffrorna. Men vart år dör någon multisjuk även av förkylning, av lunginflammation, av…
 
ME kommer att förstöra livet för så oerhört många fler än mässlingen någonsin kommer att göra.
 
Och NEJ. Man får inte ME enbart av vaccin, men det verkar vara en mycket stor pusselbit. Och JA, vi måste tömma bägaren från en massa andra saker också.
 
Men vi behöver verkligen sluta lita på Läkemedelsverket.
 
Vill du diskutera med mig? Hel ok efter du har läst denna bok. Inte innan, för då kommer du bara springa Läkemedelsbranschens ärenden och rabbla deras reklamtexter.