Vad är ACT ALP?
 
Hm, har du tid att lyssna i en vecka? 😂 Okey, jag ska försöka sammanfatta.
 
1 Det är ett kostprogram som bygger på rotationsätande av paleokost. Det funkar på den omöjliga kroppen som vill går ner i vikt. Massor har tvingqats lägga bort som sköldkörtelmedicin för de fick energin tillbaka. Massor har fått ordning på en mage som bråkat i tio-tals år. Andra har fått ordning på värk och hudproblem.
 
Så ja, kosten spelar stor roll. MEN!
 
2 ACT ALP har en viktig del som många kostprogram saknar – ACT! Alla vet att motivationen och viljestyrkan tar slut efter några veckor. Alla har säkert börjat om på en måndag. De flesta VET hur de vill göra men gör inte så… Där är ACT ALP magiskt. Vi arbetar med självsnäll, självkänsla, skratt, energi, drömmar men mest med här och nu.
 
Vi lär oss att misslyckas och köra i diket är en ny erfarenhet. Och om vi använder den erfarenhet så blir det en styrka.
 
Vi övar oss i att hitta en motivation (riktning & känsla) som varar livet ut. I alla fall minst 30 år <3
 
Vad är viktigt och värdefullt för dig?
Hjälper den här tanken dig?
 
”Bär suget kommer är jag snäll mot mig själv och tackar nej. Jag unnar mig at lyckas!”
 
ACT ALP – ett helt nytt att att tänka. Vill du att sommaren 2021 ska bli sommaren du hittar tillbaka till dig. Både i storlek och i energi & glädje?
 
Du hittar kunskapen i bokform om du gillar det bäst: ACT ALP KOKBOKEN (finns på Bokus & Adlibris och din bokhandel kan ta hem den till dig om du vill)
 
Elle ta chansen att göra resan i en 12 veckors-kurs. Steg för steg. Anmäl dig i dag. Vi börjar i morgon fredag!
 
https://actalp.se/produkt/act-alp-kurs/