God morgon och God fortsättning. Nu är det dags att börja år 2020.

Vad vill du skapa?

Det ska vara lätt att göra rätt. När det blir svårt och en massa krångligheter så är något fel. När det ska räknas och kontrolleras så har vi tappat enkelheten.

Lär känna din kropp och lär dig lita på dig själv. Ät artegen kost i artegen mängd och i artegen form. Skratta, vila och rör på dig. Där har vi receptet. Är du sjuk behövs ofta lite överkurs, men krångla inte till det för mycket i alla fall.

Vi blir inte friska med tusen förbud, kontroll och ”får inte”. Jag lovar.

Hur kan jag vara så säker på att jag har rätt? Och har jag gjort jag så får fel genom åren? Och varför får jag hela tiden rätt i ”efterhand”?

Ganska så lätt faktiskt. Jag följer logiken att vi människor är gamla ”maskiner” i en intelligent natur där kretsloppen och molekylerna har funnits i en perfekt balans under i alla fall 200 000 år (12 000 år är bevisat i forskningen)

Ödmjukt har jag valt att landa att naturen är tusen gånger smartare än världens alla forskare tillsammans.

Back to basic så långt det är rimligt år 2020.

Och viktigast av allt – vi är inte en massa detaljer och du kan alltså inte lösa ett problem på detaljnivå. Allt hänger ihop.

Så överdriven detaljkunskap, kontroll, nya molekyler i vår mat samt överdoser av nyttiga ämnen kommer aldrig att skapa hälsa, balans och energi.

Sen är kosten den lilla delen i hälsa och glädje. Den är den absolut viktigaste förutsättningen, grunden, basen och motorn i hälsa. Men kosten är aldrig lösningen. Lösningen är livet mellan måltiderna.

Vad skapar du mellan måltiderna?

Vill du prova något helt nytt?
Ett nytt sätt att tänka och leva?

Vill du skapa en vikt du drömmer om, energi och styrka inför 2020?

Häng på idag. Nu är det din tur.

Anmäl dig idag, HÄR: