Problemet är att livet, kroppen och huvudet sitter ihop. Samtidigt som holistisk hälsa och kunskap anses vara alternativt humbug.

Forskningen tittar på en sak i taget och de tror på allvar att om de stänger tunnelbanestationen 47 och fixar den så påverkar det överhuvudtaget varken station 46 eller 48 och absolut har station 47 överhuvudtaget inget med station 15 eller 75 att göra…

Och så länge forskare och experter sitter nere i sina specialiserade hål och bara forskar på en station i taget och aldrig pratar med varandra så kommer vi som ser och förstår helheten att hånas och förlöjligas.

De forskare och experter som läser in helheten och berättar vad de förstår, kallas ”whissel blowers” och blir av med sina forskaranslag, utesluts, får sina sociala konton nedstängda och förlöjligas.

Och så sitter vi foliehattar korkat ensamma kvar och tror på fullaste allvar att livet påverkar kroppen och huvud och att huvud påverkar kroppen och att tarmen påverkar hjärnan och att bakterierna har en direkt telefonlinje (vagusnerven) till hjärnan och att vårt autonoma nervsystem kan påverka både blodsocker och blodtryck. Herregud så korkade vi är.