Saknar du någon av mina böcker?

Just nu SUPERREA på adlibris. (jan 2018) Passa på att skapa din ny kunskap!

Alla böcker har olika teman.
Kunskapsavsnitt med fett specifikt fokus.
Och recepten är ”lösningen” på kunskapen i boken.
Så allt hänger ihop.

Jag ”återanvänder” inte gamla recept i mina böcker. 
(Förutom ett som nog finns med i olika varianter i alla mina böcker – Kyckling i ugn. Ha ha ha)

LCHF Husmanskost – Grundkunskap om LCHF och viktminskning.

LCHF för kvinnor – (taskig titel jag vet. Passar även män) Kunskap om värk, magproblem och ”envisa kroppar” med volanger som inte vill försvinna.

LCHF för familjen – Lite mer kolhydrater. LCHF för den friska kroppen. Glutenfritt naturligtvis. Kunskap om barn som pillar i maten, barn med myror i brallan, barn som är aktiv, barn som sitter still, barn med övervikt mm.

LCHF 2.0 – Med Åse Falkman Fredriksson 56.kilo En mejerifri bok med kunskap om gluten, mejeriprodukter och soja. (Inte för att du behöver bli mejerifri – men för att skapa variation så du även har mejerifria recept)

LCHF 2.0 Fisk & grönt – med Åse. En kött- och fågelfri bok. Kunskap om omega 3, alla våra små näringsämnen såsom klorofyll och pektin. (Inte för att du behöver bli köttifri – men för att skapa variation så du även har fisk- och grönsaksrecept)

SLUTA BANTA & gå ner i vikt – Stor kunskapdel om bantningsfällan, serotonin, dopamin, varför du äter när du inte vill, hjärnan makt mm. Fokus på att du ska sluta banta, lära dig äta och lyckas en gång för alla.

LCHF för varaktig viktminskning finns inte längre att köpa.

Energibarn 2.0  – unika kreativa hjärnor med myror i brallan. 15 mejerifria och glutenfria recept av se. Min allra bästa bok! En lättläst positiv bok full av möjligheter. Passar även vuxna med röriga och överkreativa hjärnor.

Gnisselzonen  – Du mår oerhört dåligt och har ingen lust, ork eller energi men sjukvården hittar ing4et fel på dig? Då är denna bok boken för dig. Tyvärr finns den bara kvar i pocketform. En form som få trötta orkar läsa. Kanske är E-boken ett bättre val?

Beställ idag. Komplettera din kunskapsbank. Kanonpriser på många av dessa.