Varför äter jag så ”konstig” frukost?

Innan åt jag alltid någon form av äggfrukost. Nu har jag börjat med avokado och äpple.

Svaret är enkelt. Jag har inte valt valen i frukosten. Jag har valt bort proteiner & fett. (Till frukost – inte helt!)

Mitt lymfsystem är trögt och står still. 

Lymfvätska är vatten, fett och proteiner.

När vi äter mat går all mat utom fett från tunntarm till blodet till levern och sen ut i kroppen.

Fett därememot går från tunnatarm till lymfsystemet (lymfvätskan) upp till nyckelbenet – in i blodet till levern och sen ut i kroppen.

Jag vill inte göra min lymfvätska tjockare. Måste därför minska lite på fettet.

Lymfsystemet är en viktig del i kroppens rening tillsammans med levern och njurarna. Nu när mitt system står still får levern och njurarna vikariera – och går alltid på högvarv.

Så jag måste ta bort saker som tvingar dessa två organ till att jobba övertid – fett (levern) och proteiner (njurarna).

Men då kroppen behöver dessa tar jag inte bort. Jag förskjuter de på dagen samt minskar den totala mängden.

Så färre timmar på dygnet blir belastande. Men jag får inga brister.

Mitt fokus nu är inte viktmedgång, inge diabetes, inte ätstörning utan fokus nu är att få igång mitt lymfsystem.

För vem och varför?

6 svar

    1. Kan det mycket väl vara. Det jag försöker är att undvika fett OCH proteiner till frukost.

      Men min tidigare ätstörning/sockerberoende fixar (just nu) inte bara grönsaker och frukt. Så jag har lagt in avokadon för min hjärnas skull.

  1. Vilket spa var ni på? ? Jag kanske missade men hittade inte vart det står.. Ser härligt ut! Mat, bad och avkoppling slår aldrig fel! my customer essay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *