Nu har vi flyttat in föreläsningen i skuggan. Vädret är underbart, men det blir svårt med koncentrationen i värmen. Fortfarande är det naturligtvis föreläsning med havsutsikt. Här är det Bea som pratar om att vara en vinnare, eller som hon säger ”Bea Winner”.

Idag smet vi iväg med lokalbussen och besökte Sitia, en liten charmig hamnby. Vägen dit var underbart vacker så 45 minuter i bussen gick snabbt.

Sötast var nog den lilla kyrkan högst uppe på ett berg. Det är så kul att småprata med gruppen för de flesta är så förvånade över vad mätt och nöjd man känner sig på naturlig och fet kost. Småätandet liksom bara försvinner av sig själv. Många har redan känns att en del cm är borta.

Vår fantasiska allt i allo: Gunilla. Hon som ser till att allt fungerar hela tiden. Här på marknaden i Sitia. Den var lite extra kul för det var inte en vanlig turistmarknad utan en lokal marknad. Flera köpte snygga gardiner, andra tyger, Gunilla hittade söta blusar och jag fixade kläder inför mina Zumbapass….

Vi slog oss ner och åt lunch nere i hamnen. Grekiska sallader med massor av fetaost, mixed grilled fish och härliga fetoströror med grillad paprika. Svårt att äta på semestern? Nej, inte det minsta.

Snart är det dags att börja planera hemfärd. Jag hörde att min bok äntligen har kommit. Som jag är nyfiken. Till alla er som beställs så postar jag den på fredag nu den 8/10.