Fluor i mjölk? Till barn? Nu får de ge sig.
 
Är det verkligen ok att forska på barn? Experimentera med barn?
 
Nu är detta kanske mindre allvarligt än när de gjorde GBP på barn – för att se om det fungerar. Det kommer tyvärr bli en av de värsta medicinska katastrofer någonsin.
 
Jag hoppas jag har fel. Av hela mitt hjärta.
 
Men i alla fall. Katastrofen är redan gjord. Nu sätter forskningen full fart mot nästa gäng barn. 12 åringar i Falkenberg erbjuds fluor i mjölken.
 
Snälla föräldrar – stoppa detta vansinne!
 
Anledningen är att stoppa karies. Va? Igen går vi på symptomen. Varför vill ingen se till orsaken?
 
Så istället för att ta bort socker och mjöl samt borsta tänderna så ska vi äta skräp och skölja bort det med fluor? Som inte ingår i vår naturliga kost? Som är mycket reaktivt? Och kopplat med otäcka skador på vår kropp?
 
Ja, fluor är bra för emaljen (kanske – här råder också delade uppfattningar). Men katastrof för vår kropp.
 
Vi vill inte dricka gift! Det är dumt redan i tandkräm, men då gör det i alla fall lite nytta på tanden innan det gör en massa skada i kroppen.
 
Att dricka det? Nu får de ge sig!
 
När de tittar på farorna är de smarta nog att titta på den akuta förgiftningsdosen. Vilken är svår eller nästan omöjlig att nå upp till. Vilket de vet och kan förringa oron med dessa siffror.
 
Men hur är det med låg giftig dos var dag i ett helt liv?
 
Vår regeringen sänkte fluorhalten år 2004 i vårt dricksvatten. Varför? För att det är helt ofarligt?
 
Anledningen till den sänkta fluorhalten var att de vet om att fluor kan ge skador eftersom fluor är ett cellgift.
 
Enligt en undersökning, som gjorde 2007 i USA, så ökar det fluoret, de har i sitt vattnet, risken för bentumör med 20 procent. Detta var extra tydligt hos unga pojkar. Så NU vill forskare ge våra svenska 12-åringar detta?
 
Även allergier, neurologiska och emotionella problem och lägre IQ har kopplats till fluor.
 
Är det överhuvudtaget tillåtet att leka med barns liv så här?
 
Snälla föräldrar, stoppa detta vansinne!!
 
En annan spännande sak är att tandkräm som innehåller fluor märks med en varningssymbol för gift i USA! Hm, vad vet de som vi i Sverige inte fattar?
 
Det sägs även att det står en varning i pytteliten text på barntandkräm med fluor. Har du läst den? Om inte, ta fram ett förstoringsglas.
 
Vad säger forskningen? Enligt en forskarrapport från 2014 som publicerades i en av världens ledande medicinska tidskrift, The Lancet, så klassificeras fluor som ett nervgift och placerades i samma kategori som bly, arsenik och metylkvicksilver.
 
Tadaaa, så varför inte servera detta i skolan till våra 12-åringar som ett forskningsprojekt?
 
Fluor används för att anrika uran för kärnvapen, för att tillverka nervgasen Sarin och för att bearbeta aluminium från malm och detta vill vi att barn ska dricka? I sin mjölk?
 
Studier visar att fluor kan göra oss slöare och vara en orsak till demens. Fluor är ett enzymgift – hm undra vilka enzymer i vår kropp som ”dör”? Och vad det kommer ge för framtida nya sjukdomar?
 
Att fluor även hämmar sköldkörtelproduktionen av hormonerna T3 och T4 borde också skrämma föräldrar att tacka ja till att forska på deras barn!
 
Fluor (och klor) konkurrerar nämligen om platsen som jod ska ha i våra sköldkörtelhormon. Forskningen visar också att fluor är oxidativt, Och kan skapa autoimmuna reaktioner.
 
Hur fick vi då denna idiotiska idé att börja använda gift i munnen?
 
Det finns många förklaringar, men enligt journalisten Christopher Bryson, författare till The Fluoride Deception, var det ett sätt för industrin för att att bli av med giftigt avfall. Fluor var nämligen nödvändigt för bearbetning av anrikat uran.
 
Fluorpropagandan började under 40-talet USA. Det gällde att övertyga de som bodde nära kärnkraftsverken, och vid sidan av byggande av atombomben, att fluor inte bara var säkert, utan till och med bra för barnens tänder. Och är det bra för barn så är det ju ofarligt eller hur?
 
En annan teori är att man inte visste hur man skulle hantera avfallet från aluminiumproduktionen.
 
Några tror att fluor användes som nervgift under andra världskriget – för att göra människorna slöa och lättpåverkade.
 
I Sverige så bevisade vi att socker var farligt för tänderna i Vipeholmsprojektet (En i sig vidrigt forskning) Sockerjättarna fick panik. Tänk om deras försäljning skulle minska. Så i en politisk överenskommelse så fick svenska folket fortsätta att äta sockret som skapade karies mot att man tillförde fluor. Och så var mass-fluorsköljningen ett faktum. Och fluorpropagandan i full blom.
 
MEN… redan på 30-talet hade forskare kopplat fluor till en hel del problem som andningssvårigheter, rubbningar i centrala nervsystemet och inflammationer i muskler och skelett.
 
Och ändå – Fritt fram för socker vars effekter skulle dämpas med ett cellgift.
 
Nu fanns det ju överallt. Och om Sverige godkänner det kan det ju inte vara giftigt. Eller hur? Tyvärr är det så att allt är godkänt tills det utan all tvivel bevisats giftigt. Suck.
 
Men tandläkare då? Ja det läser bara om den akuta förgiftningen – vilket inte är problemet. Och de läser om hur tandemaljen blir tjockare och hårdare – vilket är sant. (Tror man, för det finns faktiskt studier som visar motsatsen.)
 
Tandläkaren läser inte om resten av kroppen, läser inte om cancer och läser inte om neurologiska skador. Tandläkarna får (naturligtvis) inte kunskapen om låggradig långsiktig förgiftning. Hallå, tandläkare stoppade utan tvekan KVICKSILVER i våra munnar för inte så länge sen. Där de fått lära sig på universitet att det var heeeeelt ofarligt. Den gången med. Och allt som sägs på våra universitet är väl alltid sant?
 
Att som student ifrågasätta en auktoritär föreläsare med en kilometer av titlar anser inte som den bästa av idéerna en student kan hitta på.
 
Vi gör alltså om samma sak om och om igen. Det går inte att hitta på mirakelmedel. Det finns ALLTID en baksida. Det går inte att ”döva” dumheter med nypåhittatde nya lösningar.
 
Ta i stället bort orsaken!
 
”Men Anna, jag läste om ett barn som slutade med fluor och fick dra ut alla sina tänder”
 
Japp, och det hade det barnet fått göra i alla fall. Det gäller att titta på varför någon har dålig tandstatus. Och tror inte att alla dina tänder vittrar sönder för att du tagit bort fluortandkrämen i några månader.
 
Gift i mjölk? Så att barnen ska kunna fortsätta äta skräp?
 
Nu får vi skärpa oss.
 
PS! Skräpmaten och sockret skapar inte bara karies, hur har forskarna tänkt att lösa alla andra relaterade kommande problem – Nya gifter? Nya piller? Nya mediciner?
 
Snälla föräldrar – låt dom inte experimentera med ditt barn!
 
Det räcker med att vi stympat 88 barn i AMOS-projektet.
 
Det räcker nu!
 
Och så skrattas det åt oss som vill äta naturlig sockerfri mat utan tillsatser. ”Ge LCHF till barn, dumheter. Barn ska äta lite av allt.”
 
Även gifter?
 
Naturlig mat är farligt, ”man får inte bli fanatisk”, men nervgift sammankopplat till cancer, demens och inflammationer samt kniv är helt ok på våra barn.
 
Det räcker nu! Snälla <3