Nu är det dags att boka din resa inför 2025. Alla resor går till Nerja och det underbara Cortijo de Paco Romo. Vi hyr hela stället och har det alldeles för oss själva. Mornarna börjar med lugn yoga på takterassen till soluppgången. Vi äter sen en underbar frukost och samlas därefter vid poolen i badkläder. Jag (Anna) står vi poolkanten och föreläser medan du njuter i sol eller skugga. Därefter är du ledig fram till eftermiddagen och väljer själv om du vill fixa lunch på hotellet eller äta i Nerja eller på stranden.

Starten på degen ser likadan ut på alla tre resorna.

Våren 2025

RESA 1: Anna & Jeanette  – Från duktig flicka till klok kvinna – 23 – 30 april 

En resa med fokus på att förstå och lösa trötthet, stress och utmattning. Att hitta energi, vila och trygghet. Det finns ett fokus på ADHD/ADD men du behöver inte ha en diagnos för att följa med. Vi kommer lyfta att olikheter är okey och att det finns andra lösningar än de klassiska ”sov mer och stressa mindre” och ”det är väl bara att skriva listor”. (Lösningar som aldrig fungerar).

Anna tar upp signalsubstanser, hjärnans unika koppling, vad är stress och en massa spännande biokemi på helt vanlig vardagssvenska. Jeanette håller i föreläsning/workshops på eftermiddagen med fokus på utmattning. Hon mixar djup kunskap med egen erfarenhet efter att ha hittat tillbaka efter 7 års sjukskrivning och en ADHD-diagnos.

Läs mer HÄR: Duktig flicka

RESA 2: Anna & Åse – Gourmet och glans – en kulinarisk hälsoresa – 1 – 8 maj (Endast ett rum kvar)

Föreställ dig en oas av harmoni och flärd i hjärtat av Nerja, Spanien. Denna resa är designad för dig som söker balans och lyx, kombinerat med hälsosam livsstil och personlig utveckling. Varje dag inleds med yoga alternativt pilates mot bakgrund av Nerjas andlöst vackra landskap, ledda av Anna Hallén som guidar dig till fysisk och mental styrka. Efter frukost intar du en plats i solen eller skuggan vid poolen för att lyssna på en av Annas spännande föreläsningar.

Njut av näringsrik och smakrik mat, tillagad med omsorg från de färskaste lokala råvarorna, som stärker kroppen och förgyller sinnena – workshops med Åse Falkman Fredrikson (56kilo).

Läs mer HÄR: Gourmet-glans

Hösten 2025

RESA 3: Anna & Emma – Dansa med Emma på Annas hälsoresa – 5 – 12 oktober

Jag kommer föreläsa om lymfsystemet, fascian, signalsubstanser, immunsystem, hormoner och kosten. En resa med fokus att må sitt allra bästa, och ja det finns plats för önskeföreläsningar så fundera på om du har något ämne du vill att jag ska ta upp. Vi äter frukost och middag tillsammans så det går alltid att fråga mig om det mesta då.

Och till min stora glädje hänger Emma med i år. Emma erbjuder fartfulla och energiska dansklasser fulla med skratt, glädje och snubbelsteg. Hon får varmt med alla oavsett bakgrund och nivå. Vi dansar efter bästa förmåga, bara för att det är så roligt, på takterassen var eftermiddag (ej på ledig dag).

Läs mer HÄR: Anna & Emmas dansresa