För ett halvår sen kom Stef Freriks och besökte gården tillsammans med Marie Malmsjö. Jag tjatade om att ”jag tror inte på sånt”. Kallade det för ”Hokus Pokus-helg”, men nyfiken som jag är så var jag naturligtvis med hela helgen.
 
Upplevde, såg och kände otroligt mycket. Det som mest imponerade på mig och berörde mig var förändringen jag såg hos många. Från glada ytor med trötta och ledsna ögon när de kom till ärliga tårar, kraft och hoppfullhet när de åkte.
 
Jag vet inte hur det hände, bara att. Många lämnade helgen med ny kraft och framtidstro. Fler ändrade sin bana och är nu på väg mot en gladare framtid. Sånt berör mig.
 
Jag förstod att jag inte behöver förstå och tänka – jag lärde mig att våga känna.Så nu heter helgen:
 
VÅGA KÄNNA <3
 
Nu är det dags igen. Stef och Marie kommer till gården 4-5-6 november. Vi börjar på kvällen den 4:e kl 19:00 – 22:00 och slutar söndag klockan 16:00.
 
En helg där du lär dig grunda både dig själv och din bostad, en teknik att skapa lugn, trygghet, skydd och energi som gör att ”du landar med båda fötterna på jorden”. Detta tillsammans med kunskapen om hur du avskärmar och skyddar din personliga energi skapar en inre styrka och ett skydd mot andras påverkan.
 
Du får prova slagruta, känna av energier – både positiva och negativa. Och mycket mer. Allt med fokus att du når och hittar din styrka. Både Stef och Marie renar och tar bort blockeringar. Det kommer finnas möjlighet att boka upp personliga tider med båda om så önskas.
 
Dags att boka. Begränsat antal platser. Förra gången var det fullbokat på bara några dagar. Ett härligt gäng med några nyfikna skeptiker som jag och några som längtade efter en helg full av möjligheter och energi.
 
Pris: 2450 kr (delbetalning är möjligt)
Boende: 250 kr per natt (ex lakan, handduk, frukost)
 
Anmäl dig till Alex Buitenhuis på alex@aqualogik.se
 
Jag kommer nyfiket vara där.
Ses vi?