Annas lymfprojekt

Minus 4-5 kilo på 10 månader. Långsamt men åt rätt håll.
 
Nu har jag satt nästa utvärdering till sista maj. 22 veckor.
 
Mitt lymfsystem fungerar ny oerhört mycket bättre. Syns mest på ben och i ansiktet. Magen och bålen är fortfarande som en tunna men jag upplever magen lite flabbigare, vilket jag tyder som bra.
 
Jag har arbetat med avgiftning i 1 år. Mejerifri, alkoholfri, tillskott, frukt och råkost, detox och andning.
 
Jag är stolt över mitt tålamod och hur jag mal på utan större resultat – men alternativet var ju ännu värre.
 
Mitt, observera MITT, sockerberoende klarade inte av fruktdetox & småät när du vill så hösten har gått åt till att hitta tillbaka till min lugna avslappnade ätrutin. Den har tyvärr innehållit lite choklad, milkshake, mejerier och någon glas vin och en hel del panik och ånger. Men idag är jag landad, trygg och tillbaka.
 

Tester

Jag kommer nu göra om testen hos Helene Kjellin gällande tungmetaller och se om mina 12 månader skapat den förändring jag önskar.
 
Bajs-testen gör jag inte om. Den var ju bra från början och jag har ändå stöttat tarmen trots detta så den bör må ännu bättre än toppen.
 
Jag kommer för gång nummer 3 göra Werlabs stora Hälsotest. Mest för att kolla mina värden av vitamin D. Mår min lever bättre? För med en trött lever har får du låga värden trots att du äter tillskott! OBS! Dölj aldrig upp en trött lever genom att bara ta ansvar för ditt D-vitamin!!
 
Jag behöver en ny-kick så jag kommer kontakta Lise Benberg för att göra en nystart. Hennes ”Lises Lista” (Som egentligen heter Lises Lymfprojekt) är det som betytt hela skillnaden för mig. Hon har fått mig att fortsätta när jag var gnällig, allt var tråkigt och inget hände.
 
Har lovat Nadja Martina Öström att tålmåndigt mala på med hennes idéer om min sköldkörtel. Inget har ännu hänt och jag är lite tveksam på om det verkligen är den – men jag är nu i ett läge där jag gör allt. om någon så ber mig ställa mig på vänster fot och säga ”kuckelikuu” Och Nadja är en person jag verkligen litar på – så jag fortsätter till sista maj <3
 
Marie Malmsjö och hennes andulleringsmadrass har betytt oerhört mycket för mig. Jag använder den var dag och älskar den. Jag riktigt känner ”sockerdrickan” i kroppen när vibbrationerna stannar. Helt underbart. Både för mitt lymfsystem och som avslappning/återhämtning.
 

Bicom

På tal om stå på vänster fot och prova allt ??? Jag har nu gått utanför min comfortzon och provar frekvensterapi. Japp, det blir min nya insats för min kropp.
 
Jag har valt Bicom. Varför? För det bara hände. Jag vet att det finns fler och ni får gärna berätta om alternativen i denna tråd. Däremot ”sågar” vi inte varandra. (Alla, japp alla, kommer nämligen säga att det är bäst, vilket är helt okey så länge vi inte säger att de andra är dåliga)
 
Funkar det? Ja vi får se. Som sagt – utvärdering i maj.
 
MEN – kom ihåg att aldrig ge sista droppen i bägaren hela äran. Hade jag börjat med ”sista droppen” i den tomma hälsobägaren hade inget hänt. Kom ihåg att jag har gjort ca 1000 rätt (ca 3 per dag i 365 dagar) innan jag provar detta.
 
1000 rätt som gjort skillnad men jag har fortfarande missat någon pusselbit – kan frekventserapi var den?
 
Håll tummarna! <3
Gott Nytt År