Kursen alla borde gå.
Kursen som borde vara obligatorisk i alla våra skolor.
Kursen med livskunskap för att skapa möjligheter att må sitt allra bästa.
En unik kurs med den viktigaste kunskapen inom flera områden för att ge en bred grund att själv arbeta utifrån.
 
Som kvinna är det idag tufft att leva som våra kroppar önskar.
Trygghet är en förutsättning för att våra kroppar ska fungera optimalt.
Att hitta rätt i djungeln av råd är svårt.
Missa inte missa detta unika tillfälle när vi nu tillsammans, som en helhet, kan erbjuda dig bred kunskap om alla de faktorer som påverkar oss, samt ge dig alla verktyg för att du ska nå ditt bästa mående.
 
10 föreläsningar med fem spännande föreläsare.
Hemlig FB-grupp kopplad till kursen.
 
Pris: 1450 kr inkl. moms.
Onsdagar kl 18:15 – 19:00
 
Du ”träffar”:
 
Maria Helander
2 x Självmedkänsla – 1 mars & 8 mars.
 
Hur kommer det sig att du gång på gång misslyckas med att ta hand om dig själv och din hälsa? Varför gör du inte som du har bestämt dig för? Är du bra på att peppa andra, men prioriterar alltid bort dig själv?
 
Självmedkänsla är kunna visa sig självförståelse, respekt och värme. Det gör det lättare för dig att hantera jobbiga känslor när du behöver det, istället för att bombardera dig själv med hårda ord. Forskning idag visar även att en människa som har självmedkänsla stressar mindre, har lättare att nå sina mål och tar hand om sin hälsa bättre.
 
Självmedkänsla är att behandla sig själv som sin bästa vän.
 
Anna Hallén
2 x Gnisselzonen – 15 mars och 22 mars.
 
Hur fungerar dina signalsubstanser? Var bor din hjärna bäst? Vad behöver du för att trivas, känna dig trygg och uppleva stimulans och skratt?
Hur bygger du energi? Kroppen bygger bara det du ber den om, vi lär oss hitta rätt i balansen mellan tillskott och kroppens prioriteringar.
 
Helene Kjellin
2 x Tarm & bakterier – 29 mars & 5 april.
Matsmältningens spännande väg, hinder och möjligheter. Vi tittar på hur tarmen och alla dess bakterier påverkar oss på både gott och ont, vad som orsakar läckande tarm, hur vi läker och vad vi kan göra för att må vårt bästa. Vi öppnar också upp för den ofrånkomliga kopplingen mellan tarmen och psykisk ohälsa.
 
Uppehåll påskveckorna 15 & 16
 
Nadja Öström
2 x Sköldkörteln – 26 april & 3 maj.
Sköldkörtelsjukdom och autoimmuna sjukdomar ökar och vår sköldkörtel är ett av de viktigaste organen som är känsligt för toxiner och främmande ämnen. Kvinnor drabbas oftare än män och du kanske vill veta varför. Nadja guidar dig igenom sköldkörtelns viktiga funktion och vad som påverkar, men även vad du kan göra om du upplever symtom av en sviktande sköldkörtel eller redan äter medicin.
 
Louise Edlund
2 x Hormoner – 10 maj & 17 maj.
Kapad hjärna, nedstämdhet och dålig sömn, ”värkig” och trött, PMS, menstrassel, hormoner som saknas. Ibland är det tufft att vara kvinna men det finns hjälp. Louise reder ut hur allt hänger ihop och vad du själv kan göra för att komma i balans igen.
 
Anmälan till alex@annahallen.se
Begränsat antal platser. Först till kvarn.
BINDANDE anmälan.