Jag har fortfarande inte tillgång till dator. Mycket irriterande. Ler stort. Skickar hem mess som min webbmaster snällt får lägga in till mig. Nu har jag tjuvlånat Birgitta Höglunds dator och kan i alla fall skriva några rader. Bilder hoppas jag få iväg snart. Annars får ni få hela drösen när jag kommer hem.

Idag var som alla andra dagar. Pilates med havsutsikt, frukost och föreläsning. Fett var dagens ämne. De som inte är LCHF i gänget hade stora nyfikna öron. Härligt. Sen gav ja mig ut på en liten maratonpromenad på 4 timmar. Helt underbart. Åt avokado med räkor på en lite restaurang på vägen.

Här är det mycket enkelt att hitta rätt mat. Måste tillägga att deras mandlar är utsökta 🙂

Nu har vi precis Zumbat och gänget börjar få riktig stil på det hela. Jättekul att se. Att Zumba i solen är en utmaning i sig men det fungerar kanon. Lite mer svettig än vanligt. Japp, det betyder dyngsur. Skratt.

I morgon är det sista dagen och sen kommer vi hem på onsdag. Då är det dags för nya spännande inlägg och tankar och min lilla semester är slut. Hoppas att jag lyckas få över lite bilder innan dess.