Skratt. Jag undrar hur länge känslan av att vara fet sitter i. Så fort jag såg denna bild ville jag cencurera den. ”Jag ser ju fet ut” Men den får vara kvar även om vinkeln inte visar mig från den bästa sidan…  I onsdags var jag på en minihälsomässa i Landskrona. Jag måste säga att jag förundrades över hur mycket pulver det presenterades på en sån liten yta. Är det verkligen hälsa? 

Torsdag morgon var jag och föreläste på John Bauer gymnasium i Ängelholm. Vi pratade ”Skitungar”, mat och LAN samt nämnde lite om fällorna med bantning. Ett härligt gäng som jag korvstoppade i 60 minuter. Omega 3 och bregott var min stora önskan. Margariner och Red Bull det jag drömmer om att ta bort.

Ja, så var det filmprojektet. Ett härligt gäng från John Bauer ska filma mig och klippa ihop ett litet pilotavsnitt så ni kan se mig live. Jag lovar att det är svårt att vara helt naturlig framför en kamera. Och denna gång var det TRE kameror. Det ska bli spännande att se vad det blir av det hela. Kanske…